el paranimf acollirà un concert a Nadal

Les 'big band' de l'UJI i la Universitat d'Almeria estrenyen llaços de col·laboració

20/04/2022 - 

CASTELLÓ. La Universitat d'Almeria (UAL) i la Universitat Jaume I han arribat a un acord de col·laboració pel qual la Big Band de la UAL participarà en el pròxim concert de Nadal de 2022 que se celebrarà al Paranimf en el mes de desembre. La banda andalusa vindrà a Castelló després que l’UJI Big Band visitara aquest mes la ciutat d'Almeria i, fruit del bon enteniment entre les dues institucions, s'ha acordat fer aquest intercanvi.

En el primer episodi d'aquesta col·laboració la Big Band de la Jaume I es va desplaçar a Almeria per a realitzar dues actuacions, una al reconegut espai musical Clasijazz, Fundacion Indaliana para la Música y las Artes i la segona al Paranimf de la Universitat d'Almeria (UAL) en una mini-gira amb la qual va delectar els espectadors.

La primera actuació, a l'espai Clasijazz, va ser una jam session en aquest reconegut local musical en el qual va interpretar els temes Choro Dançao, O bebado e a equilibrista de Bruno Santos, Stone Flower de Maestro Branco i Just Friends, del excomponent de l'agrupació, Diego Barberá.

El segon concert va tindre lloc al Paranimf de la UAL i va tindre un repertori amb un marcat caràcter brasiler on van destacar les peces One note samba, The girl from Ipanema, Desafinado, Choro dançao, Obebado e a equilibrista i Brasil, a més de Just friends i Stone flower. En el concert la banda castellonenca va estar acompanyada per alguns membres de la Big Band de la UAL com Pablo Mazuecos al piano, Julián Sánchez a la trompeta, Alejandro Fernández Miguélez al saxo i flauta travessera, i Florencio Juan Peligros al saxo.

La Universitat Jaume I agraeix l'acolliment del Vicerectorat de Comunicació i Extensió Universitària i de la directora de Gestió i Promoció de l’Extensió Universitària de la UAL i també a l'Aula Dàvalos Fletcher de la Cultura el patrocini que ofereix a la Big Band UJI, fet que fa possible que es puguen dur a terme activitats com aquestes que permeten establir llaços entre institucions i afavoreixen que els membres de les agrupacions musicals puguen viure experiències enriquidores.


Noticias relacionadas

next