Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

L'executiva provincial del PSPV es reuneix a Borriol per a recollir les preocupacions del veïnat

10/01/2020 - 

CASTELLÓ.  L'executiva provincial del PSPV-PSOE i l'agrupació local de Borriol s'han donat cita en una reunió amb l'objectiu de recollir les preocupacions dels veïns i veïnes de la localitat. 

A la mateixa han assistit el secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ernest Blanch, la secretària d'organització Estíbaliz Pérez, les sotssecretàries Mari Carmen Aguilella i Ruth Sanz, el sotssecretari Ramón Martínez, el secretari de política municipal Abel Ibáñez, el portaveu del grup municipal, Toni Gálvez, i el secretari general i la secretària d'organització de l'agrupació local, Adrián Paumer i Carla Escrig, respectivament. 

Durant la trobada es van abordar temes com els problemes estructurals que presenta la Casa de la Cultura i de la Música i el pla d'ajust de les arques municipals. La cita va tindre per objecte mostrar el suport a l'agrupació local i recollir les demandes que tenen els veïns i les veïnes de Borriol per a canalitzar-les a les diferents institucions on el PSPV-PSOE té representació. 

Aquesta acció s'emmarca dins del Pla d'Estratègia impulsat per l'executiva amb l'objectiu de traçar línies de proximitat amb els municipis de la província i agrupacions locals, segons ha informat l'excecutiva socialista provincial mitjançant un comunicat.

Noticias relacionadas

next