recorregut de 5 km al llarg per la zona marítima

Luis Agustín i Soukaina El Khayami polvoritzen els records de la Volta a Peu d'Almenara

6/08/2023 -

CASTELLÓ. Més de 520 atletes van participar el passat dissabte en la XXXIX edició de la Volta a Peu a la Platja d’Almenara que va transcórrer per un recorregut de 5 km al llarg per la zona marítima. Luis Agustín Escriche i Soukaina El Khayami van aconseguir la victòria en la prova, així com també van polvoritzar els rècords anteriors de l'actual circuit. També destacar la participació en la categoria adaptada de Francisco Domingo.

Quant a les classificacions, la victòria absoluta masculina va ser per a Luis Agustín Escriche (Clínica Alejandro Sanz) amb un registre de 14.43, seguit de Pablo Alba Sanz (Platges de Castelló) amb un crono de 15 minuts exactes. Huit segons després va entrar Monim El Khayami El Komiri del CA Gandia-Alpesa, que va completar el podi.

Pel que respecta a la categoria absoluta femenina, la victòria va ser per a l'atleta local Soukaina El Khayami amb un registre de 17.41, seguida per Ainhoa Martín González amb un temps de 17.47 i de María Rubio (Cidade de Lugo Fluvial) amb un registre de 18.51.

En categoria cadet, les victòries van ser per a Kuma Barrios Fraile i Adriana del Campo Muñoz (Escola del corredor Paco Milán); en sènior van guanyar Ricardo Márquez (Morvedre Triatló) i Tania Martínez Gual (Cidade de Lugo Fluvial); pel que respecta al veterà A, la victòria va ser per a Carlos Medina (Lostado Team) i en veterana A va guanyar Manuela Estellés Belmonte (Club Xtrem Almenara); mentre que en veterà B la victòria va correspondre a Luis Félix Martínez Gómez (Serrano CA) i en veterana B a Eva Huerta González (CD Camp de Morvedre).

Quant a la categoria local absoluta femenina, la victòria va ser per a Ana Navarro Taroncher (Natacha López Trail Team) seguida de Begoña Beltrán Fuentes i María del Carmen Morales Royo. En categoria local masculina va véncer Carlos Olmedo Sánchez, seguit de David Moreno Gázquez i Jordi Martínez Falla, tots ells del Club Xtrem Almenara.

Finalment destacar que a l'inici de la prova es va guardar un minut de silenci en memòria de Serafín Tajuelo, així com que va haver-hi punts d'animació així com un nodrit avituallament final.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha volgut agrair als i les atletes la seua participació en la prova així com també la col·laboració dels patrocinadors per a poder realitzar la Volta a Peu. Al mateix temps també ha volgut donar les gràcies i ressaltar la gran tasca realitzada durant la prova pels voluntaris i voluntàries, el Club Xtrem Almenara, Policia Local d'Almenara, Protecció Civil d'Almenara i la Brigada Municipal d'Obres i Serveis de la localitat.