signen un conveni de col·laboració

L'UJI i el Club de Encuentro Manuel Broseta s'alien per la difusió de la ciència, la cultura i la innovació

10/06/2024 - 

CASTELLÓ. La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i la presidenta del Club de Encuentro Manuel Broseta, Amparo Matíes, han signat un conveni per a l’establiment d’un espai de col·laboració per al desenvolupament d’activitats conjuntes en àmbits d’interès comú. La signatura pública també ha comptat amb la participació de la vicerectora de Cultura, Llengües i Societat, Carmen Lázaro, i Tomás Vázquez, vocal de la junta directiva.

Els principals àmbits de col·laboració s’emmarcaran en la cooperació en programes de difusió de la ciència, la cultura i la innovació, així com la coparticipació en jornades, cicles, seminaris i altres esdeveniments. El conveni també preveu l’ús de determinades instal·lacions i equipaments d’ambdues institucions en aquelles activitats que s’incloguen en el marc d’aquesta col·laboració.

El Club de Encuentro Manuel Broseta és una associació que té ja 40 anys d'existència i representa a una part de la societat civil valenciana. En aquest temps, el Club s'ha consolidat com una de les tribunes independents més prestigioses de la Comunitat i s’ha convertit en punt de trobada per a la concòrdia, convivència i discussió, sempre des del màxim respecte a les persones i a les idees. Per això, organitzen activitats que propicien la participació i la reflexió, i creen opinió sobre temes polítics, socials, científics i culturals.

Noticias relacionadas

next