Hoy es 20 de julio

L’UJI abordarà els últims avanços en enginyeria elèctrica en Electrimacs 

24/05/2024 - 

CASTELLÓ. La Conferència Internacional sobre Modelatge i Simulació de Màquines Elèctriques, Convertidors i Sistemes Elèctrics, Electrimacs, celebra la seua 15a edició a la Universitat Jaume I de Castelló del 27 al 30 de maig de 2024. Aquest congrés de l’Associació Internacional de Matemàtiques i Informàtica en Simulació, que commemora enguany el seu 40è aniversari, s'ha consolidat com un esdeveniment essencial en l'enginyeria elèctrica que ha reunit més de 170 experts internacionals.

Aquesta edició, organitzada des del Departament d’Enginyeria de Sistemes Industrials i Disseny, sota la direcció d’Héctor Beltrán i Enrique Belenguer, de l'Àrea d'Enginyeria Elèctrica, destaca per un programa innovador que integra tres àrees clàssiques: modelatge i caracterització, simulació i control, amb un nou enfocament en machine learning, a més d'oferir 11 sessions especials i quatre xarrades industrials.

El congrés també comptarà amb ponents plenaris de prestigi com el professor Frede Blaabjerg, figura clau en la indústria eòlica i guardonat amb el Global Energy Prize el 2019 i la Medalla Edison de la IEEE, entre altres premis. La seua prolífica investigació el situa com un dels enginyers més citats al món entre 2014 i 2021, segons Thomson-Reuters.

Patrocini d'empreses

D'altra banda, cal destacar el patrocini de líders de la indústria elèctrica com Iberdrola, Red Eléctrica i Power Electronics, així com el suport d’empreses com Indielec i entitats locals com Port Castelló i el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Castelló.

Sobre ElectrimacsElectrimacs és una plataforma d'intercanvi científic i professional que promou el progrés en el modelatge i la simulació de sistemes elèctrics i electrònica de potència, així com en màquines elèctriques i dispositius electromagnètics. El congrés aborda temes crucials com la gestió energètica, sistemes de transport, micro i smart grids, vehicles elèctrics i híbrids, transferència d'energia sense fils, i solucions d'energia renovable i emmagatzematge.

Més informació: https://electrimacs2024.uji.es/

 


Noticias relacionadas

next