espectacles al llarg del cap de setmana

Malabars, acrobàcies i pallassos obrin la segona edició del Circ al Grau

18/06/2021 - 

CASTELLÓ. Grau de Circ ha començat la seua segona edició amb la història de Bambalina, una jove entusiasta i maldestra, la qual desplega una carpa de circ per on passen diferents personatges vinculats al món del circ. El festival ha continuat amb l’espectacle aeri de ‘El rey de la acrobacia’, de Guga i Sílvia; finalment, l’actuació més esperada, ‘El desig d’estar junts’ de La Finestra Nou Circ ha tancat la jornada amb un contingut més social. 

Programació cap de setmana

Dissabte, el festival continua amb la Trobada Anual de l’Associació de Professionals del Circ del País Valencià (APCPV), la qual analitzarà la situació del sector. A la vesprada, Cris-is intepretarà ‘Home’, un drama amb tocs d’humor i ternura (19.00 hores). ‘La bella tour’ buscarà treure el somriure del públic (19.45 hores) i les acrobàcies i els malabars de ‘Baktana’ tancaran la vesprada (20.45 hores). La nit serà per a ‘Avol’, una obra que reivindica la figura de l’artista (22.30 hores). 

Diumenge serà el darrer dia de festival, el qual comença amb el circ contemporani de ‘Días Extraños’, de Los Abajo Firmantes (18.45 hores). Continuarà amb l’humor i la música d’ ‘Infoncundibles’, de La Banda del Otro (19.00 hores). Tancarà el festival l’espectacle amb trapezi i altres elements de l’equilibrisme, ‘Obstinées’, de La Burrasca (20.00 hores).

El festival és un esdeveniment gratuït al qual el públic pot accedir fins completar l’aforament, marcat pels protocols sanitaris derivats de la pandèmia. 

El Grau i Castelló estem gaudint d’uns espectacles eclèctics, en els quals es barregen diferents aspectes del circ clàssic i del contemporani per entretindre al públic” ha assegurat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz. A més, Ruiz ha incidit en què “l’espectacle, amb música en directe i tocs d’humor, ens fa molta falta després d’uns mesos marcats per la pandèmia”. L’edil ha refermat “l’aposta per la nostra regidoria per reactivar el sector cultural, durament colpejat per la crisi econòmica provocada pel Covid19”. 

Noticias relacionadas

next