Melon Diesel, cap de cartell de la tercera edició de Burriana Sona

23/08/2023 - 

CASTELLÓ. • L'ajuntament ha apostat per la música en directe i gratuïta amb un equilibri entre grups locals i altres caps de cartell

• Els concerts se celebraran en la plaça de José Iturbi els dies 2,3 i 9 de setembre

Burriana (23.08.23).- L'Ajuntament de Burriana ha presentat la tercera edició de Burriana Sona per a les festes de la Misericòrdia que començaran el pròxim 27 d'agost. La regidora de Festes, Paloma Boix, destaca que “Burriana apostarà durant la III edició per un equilibri entre el talent local i grups de prestigi, amb l'objectiu d'aconseguir una major afluència de públic en els concerts”.

El Burriana Sona continua apostant per la música en directe de manera gratuïta. En aquesta ocasió els concerts tindran lloc en la plaça de José Iturbi, on hi haurà un servei de barra.

La programació musical arrancarà el dissabte 2 de setembre a les 21:00 hores i comptarà com a teloners amb els grups locals Puk2 i Llop&Cerezuela, sent cap de cartell el grup Melón Diesel (23:30 hores). Diumenge 3 de setembre la música arrencarà en horari de vesprada, a les 18:00h. amb les actuacions de Petit Mal i Anderband, per a finalitzar amb Pol 3.14 a les 20.30h. Finalment, el dissabte 9 de setembre actuarà Taranto a les 18:00h., seguit per Trébede a les 19:00h. i, com a tancament, el grup Duende Callejero a les 20:30h.

Durant la presentació del Borriana Sona, Paloma Boix ha explicat que “Burriana comptarà amb un ampli i diversificat programa musical que inclourà diferents estils musicals enfocat a totes les franges d'edat. El programa es completarà amb la nova Carpa de la Festa, amb DJs de 1:00h. a 6.00h de la matinada, l'orquestra tradicional de les paelles en plaça de la Fira, i un festival de música remember que tindrà lloc el primer dia de les festes de la Misericòrdia”.

next