Joaquín García, Alex Alemany o Amat Bellés

Moncofa reactiva les exposicions d'art amb més d'una desena d'autors

19/06/2020 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament dinamitzarà l'activitat cultural de Moncofa amb una completa programació d'exposicions a la sala María Sorolla i la sala Pleamar, totes dues en l'edifici de Turisme en el districte marítim. En concret, autors com Manolo Antolí, Alex Alemany i Amat Bellés mostraran la seua obra a la sala d'exposicions María Sorolla. Una oferta que es completarà amb la nodrida varietat d'exposicions que acollirà la sala Pleamar que, després de l'èxit de convocatòria de 2019 quan es va iniciar la seua activitat, torna amb una programació d'una dotzena de mostres fins al mes de setembre. 

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha agraït “a totes les persones que han fet possible que prompte puguem tornar a obrir este espai cultural tan especial. Des de l'Ajuntament ens estem esforçant a activar els nostres recursos i posar tot de la nostra part per a mantindre l’oferta cultural de qualitat en el municipi este estiu. És una satisfacció poder comptar amb estos artistes en un temps tan complicat i estem convençuts que tant veïns com visitants de Moncofa gaudiran d'estes exposicions”. 

Sala Pleamar

L'artista Joaquín García serà qui inaugure la temporada estival de la sala Pleamar amb la seua exposició de pintura El seu Realisme Marí, que romandrà des de hui 19 de juny fins al pròxim 25 de juny.  Després d'esta mostra, seran uns altres 11 autors els que completaran amb les seues propostes culturals un complet programa que abastarà fins al 10 de setembre.

“La sala Pleamar reprén la seua activitat com a dinamitzadora de l'activitat cultural d'autors de la nostra terra que veuen en este espai una oportunitat de donar a conéixer la seua obra, i nosaltres agraïm que així ho facen. Després de l'èxit de 2019 quan realitzem per primera vegada esta experiència, este estiu serà la confirmació d'una sala que acull el talent d'estos artistes que ens mostren el seu talent a través de les seues obres”. 

Ana Varea, Jose Rius, Antonio Leiva, Maite Carbonell, Vicente Torres, Antonio Arranz, Bienbe, Inma Escrich, Llabors Moncofa i Rafael Marco completaran amb les seues propostes un catàleg d'exposicions que visitants i veïns podran gaudir durant tot l'estiu.

Sala d'exposicions María Sorolla

La sala d'exposicions María Sorolla obrirà les portes el pròxim 10 de juliol amb l'exposició de pintura de Manolo Antolí, que romandrà oberta fins al 26 de juliol. Hi seguirà l'exposició d'Alex Alemany des del 31 de juliol al 16 agost que donarà bona mostra del seu "realisme màgic", i conclourà la temporada el prestigiós artista Amat Bellés amb una exposició que es podrà gaudir des del 21 d'agost al 6 de setembre. 

Alós Valls ha agraït a l'artista local Gabriela Alemany “la seua ajuda per a poder tindre una programació de primer nivell com la que podrem continuar gaudint este estiu malgrat les complicades circumstàncies que per a tots ha suposat el covid-19. La sala d'exposicions María Sorolla és un gran actiu cultural que posiciona a Moncofa com a destinació del turisme cultural, i poder obrir-la este estiu amb esta programació és tot un privilegi”. 

Cal recordar que tant la sala d'exposicions María Sorolla com la sala Pleamar estan situades en l'edifici de Turisme en la plaça Ruiz Picasso en platja de Moncofa. L'horari d'obertura serà de dimarts a diumenge de 19.00 a 21.00 hores.  


Noticias relacionadas

next