Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 13 de julio y se habla de Playas Banderas azules banderas negras Vox feslloc coronavirus

també participarán els consells d'infància de castelló i la vall

Morella acull la primera trobada de ciutats amigues de la infància d'Unicef 

7/06/2019 - 

CASTELLÓ. El Consell Municipal de la Infància i l'Adolescència de Castelló participarà al costat dels organismes homònims de Morella i la Vall d'Uixó en la primera trobada de les ciutats reconegudes per Unicef com a amigues de la infància. La trobada se celebra en la capital dels Ports aquest dissabte 8 i hi haurà activitats des de les 10.30 fins a les 17.00 hores.

“La fi principal d'aquesta trobada és visibilitzar el treball realitzat pels xiquets i xiquetes”, afirmen des del Consell Municipal de la Infància de Castelló. A més, aquesta concentració és el lloc idoni per a millorar la convivència i la col·laboració entre els joves de diferents ciutats i entre els tres Ajuntaments participants de la jornada.

Les activitats al llarg del dia seran diverses. En primer lloc, la recepció i esmorzar a les 10.30 i, fins al migdia aniran produint-se diferents tallers, xarrades i dinàmiques. Havent dinat, hi haurà una visita cultural al Castell de Morella i a les 16.30 els més joves berenaran i acomiadaran la I Trobada de Consells de la Infància-Ciutats Amigables de la Infància d'UNICEF.

La jornada estarà presidida per l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, com a amfitrió de la jornada i comptarà amb la participació de regidors dels tres municipis; Raquel Agost membre de la Junta d'UNICEF a la Comunitat Valenciana, i Rosa Molero, directora general d'Infància de la Generalitat.

“Trobades com aquestes son necessàries per a continuar donant veu a les demandes dels més xicotets a Castelló, ja que ells representen el futur de la ciutat i per tant, han d'assentar les bases de la ciutat que volen”, segons ha explicat el regidor de Benestar Social, Joventut i Infància de l'Ajuntament de Castelló, José Luis López.


Noticias relacionadas

crónicas por los otros

Didda cumple tres años

Dicen que cuando tienes hijos e hijas, la vida la cuentas en función de sus cumpleaños. Mañana mi hija cumple 3 años y hoy hago balance de estos tres años. Tengo la sensación de haber volado y soñado... Todavía no doy crédito de estar soplando tres velas ya

next