també participarán els consells d'infància de castelló i la vall

Morella acull la primera trobada de ciutats amigues de la infància d'Unicef 

7/06/2019 - 

CASTELLÓ. El Consell Municipal de la Infància i l'Adolescència de Castelló participarà al costat dels organismes homònims de Morella i la Vall d'Uixó en la primera trobada de les ciutats reconegudes per Unicef com a amigues de la infància. La trobada se celebra en la capital dels Ports aquest dissabte 8 i hi haurà activitats des de les 10.30 fins a les 17.00 hores.

“La fi principal d'aquesta trobada és visibilitzar el treball realitzat pels xiquets i xiquetes”, afirmen des del Consell Municipal de la Infància de Castelló. A més, aquesta concentració és el lloc idoni per a millorar la convivència i la col·laboració entre els joves de diferents ciutats i entre els tres Ajuntaments participants de la jornada.

Les activitats al llarg del dia seran diverses. En primer lloc, la recepció i esmorzar a les 10.30 i, fins al migdia aniran produint-se diferents tallers, xarrades i dinàmiques. Havent dinat, hi haurà una visita cultural al Castell de Morella i a les 16.30 els més joves berenaran i acomiadaran la I Trobada de Consells de la Infància-Ciutats Amigables de la Infància d'UNICEF.

La jornada estarà presidida per l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, com a amfitrió de la jornada i comptarà amb la participació de regidors dels tres municipis; Raquel Agost membre de la Junta d'UNICEF a la Comunitat Valenciana, i Rosa Molero, directora general d'Infància de la Generalitat.

“Trobades com aquestes son necessàries per a continuar donant veu a les demandes dels més xicotets a Castelló, ja que ells representen el futur de la ciutat i per tant, han d'assentar les bases de la ciutat que volen”, segons ha explicat el regidor de Benestar Social, Joventut i Infància de l'Ajuntament de Castelló, José Luis López.


Noticias relacionadas

La nave de los locos

Las nieves de antaño

La Navidad está hecha para la felicidad de los niños. En cambio, a un adulto le basta con fingir alegría y recordar los años de nieves y gracias de su infancia. No queda casi nada de aquel tiempo en que la gente se felicitaba las Pascuas por carta y era costumbre pedir el aguinaldo     

next