Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

activitats del 8m

'No + princeses': Vilafamés se suma al 8M amb exposicions, teatre i recitals de poesia

6/03/2019 - 

CASTELLÓ. Vilafamés organitza a partir d'aquest divendres les IV Jornades de les Dones amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona. Una activitat organitzada per l'Associació de Mestresses de Casa i pel col·lectiu Amics del Casc Antic de Vilafamés, amb la col·laboració de l'Ajuntament i del Museu d'Art Contemporani Vicent Aguilera Cerní (MACVAC), i que compta amb un extens programa que inclou des de teatre fins a un recital poètic.

La trobada s'encetarà a les sis de la vesprada de divendres amb la inauguració de l'exposició  No + princeses, al local de les Mestresses de Casa. Més tard, a les set, tindrà lloc un cine fòrum al saló de la Caixa Rural. 

Pel que fa al dissabte al matí s'ha organitzat el taller de jocs Juguem...igual? per a educar als xiquets i xiquetes en el valor de la igualtat. I passat el migdia s'inaugurarà l'exposició Artefactos, de Leticia Roig, al MACVAC. A més, després de dinar tindrà lloc un café poètic. Finalment, per la vesprada, la representació de l'obra de teatre Entre las piernas, de la companyia teatral Las Mosquitas Muertas, posarà fi al programa d'activitats.


Noticias relacionadas

next