fins al 30 de març

Nules anima al veïnat a enviar propostes per a la transformació del Casal Jove

27/03/2022 - 

CASTELLÓ. Qualsevol veí o veïna de Nules pot participar en la rehabilitació del Casal Jove enviant la seua proposta o idea a l’adreça de correu electrònic joventut@nules.es. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament oberta al conjunt de la ciutadania “que busca la seua participació per a que el poble compte amb unes instal·lacions renovades on la joventut pugue reunir-se i gaudir d’activitats d’oci i educatives”, tal com manifesta el regidor de Joventut, Gabriel Torres.

Així doncs, les persones interessades a participar ho poden fer fins dimecres, 30 de març, de manera que cadascuna de les propostes serà estudiada per a així veure la seua viabilitat per a tenir-la en compte a l’hora de redactar el projecte.

Precisament, el passat dissabte, 26 de març, va tenir lloc al Casal Jove una trobada de joves, d’entre 12 i 30 anys, per a avaluar les propostes presentades en el procés participatiu en el que ha estat treballant el departament de Joventut en l’últim mes, i que en aquesta ocasió ha comptat també amb la col·laboració de l’arquitecte local Manuel Miralles.

Amb tot, cal assenyalar que les actuals instal·lacions del Casal Jove precisen, des de fa anys, d’una rehabilitació que des de l’Ajuntament de Nules s’espera portar a terme al llarg d’aquest any. 

Noticias relacionadas

next