prepara una programació cultural per a tot l'any

Nules busca idees per a celebrar el 25 aniversari del Museu de Medallística

9/06/2020 - 

CASTELLÓ. El Museu de Medallística Enrique Giner commemora aquest dimecres el seu 25 aniversari i  per aquest motiu l’Ajuntament de Nules està treballant en un projecte cultural que es desenvoluparà al llarg de tot un any. Així doncs, segons ha informat Guillermo Latorre, regidor de Museus, “en els pròxims dotze mesos es desenvoluparà una programació d’exposicions i d’activitats amb l’objectiu de posar en valor el llegat artístic que alberga el museu, gràcies a la confiança depositada en la seua vila natal per l’escultor i medallista Enrique Giner. A més, també es vol en aquest període obrir  el museu a la investigació, la creativitat i la didàctica, a més d’afermar col·laboracions amb entitats i organismes públics i privats a tots els nivells. Per altra banda, es vol establir un marc de col·laboració amb centres docents, promoure activitats que impulsen la creativitat artística, la conservació i la investigació d’aquest patrimoni llegat”.

Amb aquest sentit, la regidoria de Museus ha obert una bústia de suggeriments per a recollir idees i projectes que puguen emmarcar-se en el projecte cultural del 25 aniversari del Museu de Medallística Enrique Giner, perque les persones interessades puguen aportar les seues iniciatives  mitjançant l’adreça museu@nules.es.

El Museu de Medallística Enrique Giner va nàixer l’any 1995 dedicat inicialment i de manera monogràfica a l’art de la medalla. En l’actualitat compta en el seu fons amb una important col·lecció d’escultura i obra gràfica, sent un dels màxims referents de l’art de la medalla a nivell nacional i un exponent de l’escultura valenciana dels segles XX i XXI de la Comunitat Valenciana.


Noticias relacionadas

next