Aquesta edició presenta un premi especial per utilitzar com ingredient la taronja  

Nules celebra la IX ruta de la tapa els caps de setmana de maig 

28/03/2022 - 

CASTELLÓ. Un any més l’Ajuntament de Nules organitza la ruta “Nules de tapa en tapa” que en aquesta novena edició tindrà lloc els caps de setmana del 6 al 29 de maig, a més aquesta edició contarà amb algunes novetats amb les que es vol promocionar la gastronomia local, i que en el seu dia van ser acordades amb el sector de l’hostaleria del municipi per a l’any 2020 però per la pandèmia s’han hagut d’ajornar fins a la present edició.    

Per tant, entre les novetats que comptarà aquesta edició destaca la duració de la mateixa que s’allarga a tot el mes de maig, de manera que la IX Ruta “Nules de tapa en tapa” es desenvoluparà al llarg dels quatre caps de setmana del mes de maig; a més s’incorpora una nova modalitat  que possibilita l’incorporació d’altre tipus d’establiments com els locals d’oci amb l’elaboració de còctels amb alcohol i sense alcohol; per altra banda l’Ajuntament de Nules atorgarà enguany un premi de categoria especial a la millor tapa o còctel que entre els seus ingredients utilitze la taronja o mandarina, “amb l’incorporació d’aquestes novetats s’ha atès els suggeriments fets tant pel públic com pels establiments participants en edicions anteriors”, apunta el regidor de Turisme, Guillermo Latorre.

Així mateix, l’horari que cada establiment participant podrà establir és el comprés en la franja horària d’11’00 a 15’00 hores i de 19’00 a 1’30 hores per a bars i restaurants, i fins a les 03’30 hores per als pubs; a més la tapa oferida haurà de ser sempre la que figure en el formulari d’inscripció; i el preu de la tapa, tant salada com dolça, i beguda serà de 3,50 euros, mentre que el preu del còctel amb alcohol serà de cinc euros i el de sense alcohol de quatre euros.

Guardons per a les millors tapes

Els establiments interessats a participar-hi tenen de termini per a presentar instàncies fins al proper 4 d’abril i poden rebre informació a la Tourist Info Nules. Així doncs, com cada any, la Ruta “Nules de tapa en tapa” guardonarà els locals que hagen servit les tres millors tapes que seran votades pels clients.

Al llarg d’aquests dies els clients tindran a la seua disposició, en els establiments participants, passaports en els quals podran segellar les consumicions per a poder optar després als premis que es donarà al públic participant.

Noticias relacionadas

next