El consistori destina 2.000 euros en premis

Nules convoca un concurs de decoració nadalenca per a promoure la compra en el comerç local

4/12/2023 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Nules ha convocat un Concurs de Decoració Nadalenca de balcons, finestres i façanes d’habitatges, amb el qual es vol contribuir a l’ambientació nadalenca del municipi, a més de dinamitzar així també el comerç local en aquestes dates.

Aquest concurs va dirigit tant al veïnat que vulga concursar de manera individual com a comunitats de propietaris o agrupacions de veïns. De manera que, el consistori destina un total de 2.000 euros a aquesta nova iniciativa que compta amb un total de tres premis: un bo de compra de 1.000 euros per a la Millor Decoració de Vivenda Unifamiliar, un bo de compra de 500 euros per a la Millor Decoració de Balcó, Finestra o Façana, i un bo de compra de 500 euros per a la Millor Decoració Col·lectiva de Comunitats de Propietaris.

Des de la regidoria de Comerç, Gemma Carratalá, comenta que a més de fomentar la participació ciutadana en l’ambientació nadalenca del poble amb elements decoratius en balcons, façanes i finestres, “també es vol dinamitzar el comerç de Nules propiciant l’eixida del veïnat pels carrers del municipi en aquestes dates”.

Amb tot, en relació als criteris de valoració els membres del jurat tindran en compte, entre d’altres, l’originalitat del disseny i estètica; la il·luminació; l’ús de materials reciclats; i l’ús d’energia alternativa. 

Les persones interessades a participar tenen de termini per a inscriu-se fins el dia 10 de desembre a l’adreça de correu adl@nules.es; i les bases del concurs es troben publicades al tauler d’anuncis de la seu electrònica de l’Ajuntament de Nules. Així mateix, les persones participants hauran de tindre obligatòriament la decoració instal·lada des dels dies del 18 de desembre al 6 de gener per a la valoració del jurat.

Noticias relacionadas

next