dins del programa 'fotaem' del taller d'ocupació per a dones del municipi

Nules forma a un total de 20 dones en tasques administratives, de jardineria i atenció al públic

25/09/2023 - 

CASTELLÓ. Les alumnes-treballadores del Taller d’Ocupació per a Dones de Nules segueixen amb el seu programa de formació amb el desenvolupament de diferents tasques a l’Ajuntament de Nules.

En aquest sentit, l’alumnat de l’especialitat d’Administratiu està portant a terme en aquests mesos treballs d’arxiu, atenció al públic o digitalització en diferents departaments del consistori como ara a l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), Museus, Biblioteca Municipal, Escola de Formació de Persones Adultes (FPA), o en Serveis Socials.

Així mateix, les alumnes del mòdul de Jardineria també estan realitzant tasques de plantació, reg o manteniment de les múltiples zones ajardinades municipals i dels departaments de l’ajuntament que tenen plantes.  

El programa 'FOTAEM'

Cal recordar que, el municipi de Nules compta per primera vegada amb un Taller d’Ocupació per a Dones, es tracta del programa anomenat FOTAEM que compta amb una subvenció del Servei Valencià d’Ocupació (LABORA) de 502.708,80 euros, i del qual s’estan beneficiant un total de 20 dones desocupades de la localitat.

Així doncs, aquest taller compta amb dos grups de 10 alumnes cadascú de les especialitats de jardineria i d’administració. A més, aquest taller, que té una durada d’un any, també contempla la contractació de cinc persones més que formen l’equip directiu i docent.

Al respecte, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, assenyala que “des de l’ajuntament s’està treballant en el desenvolupament d’aquests programes d’ocupació amb l’objectiu de fomentar  l’ocupació i la millora de l’ocupabilitat de tots els sectors”.

Noticias relacionadas

next