Hoy es 14 de julio

l'ajuntament també contracta la recollida d'animals o la gestió del seu espai verd

Nules invertirà més de 200.000 euros per a la construcció de 160 nínxols nous al cementeri

9/07/2024 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Nules vol construir 160 nous nínxols al cementeri municipal, una actuació que s’emmarca en el programa d’ampliació del cementeri, i que comptarà amb una inversió municipal de 232.559,46 euros.

En concret, l’obra d’aquests nínxols es realitzarà al mòdul X del cementeri municipal. De manera que, recentment s’han publicat els plecs per a la licitació d’aquesta actuació, per a que les empreses interessades a dur a terme aquests treballs puguen presentar la corresponent proposta. Així doncs, el termini per a presentar ofertes a través de la Plataforma de Contractació de l’Estat (Place) finalitza dissabte 20 de juliol.

Amb tot, des de l’ajuntament  s’assenyala que en breu podrà oferir als veïns i a les veïnes que ho necessiten nous nínxols “gràcies a aquesta actuació en la qual el consistori invertirà més de 200.000 euros”, matisa el regidor del Cementeris, Ramón Lucas. De fet, un dels objectius de l’actual govern local és dotar de més nínxols al cementeri municipal segons la demanda de la ciutadania.

Altres contractacions

Per altra banda, l’Ajuntament de Nules també va a contractar diferents serveis com ara la recollida d’animals solts i abandonats; la gestió i manteniment de l’Espai Verd i Viu; i les activitats d’oci educatiu d’arts escèniques.

Així doncs, les empreses interessades a prestar el servei de Recollida d’Animals Solts i Abandonats poden presentar propostes fins al dia 18 de juliol mitjançant la Plataforma de Contractació de l’Estat. De manera que, el preu de licitació és de 14.400 euros a l’any encara que el criteri d’adjudicació del preu és a la baixa, es tracta doncs d’un contracte d’una durada d’un any prorrogable a un altre.  

També s’ha publicat, recentment, a la Plataforma de Contractació de l’Estat els plecs per a l’adjudicació de la Gestió i Manteniment de l’Espai Verd i Viu que amb un preu d’adjudicació de 21.000 euros anuals, amb criteri d’adjudicació a la baixa, es poden presentar propostes fins al 18 de juliol. La durada del contracte serà de dos anys prorrogables per un any més.

A més, en relació a la contractació de les activitats d’Oci Educatiu d’Arts Escèniques cal assenyalar que hi ha dos lots com ara dansa i teatre jove, per tant les empreses interessades poden optar als dos o a un sent el preu dels dos de 8.450 euros. De fet, al plec publicat en Place hi ha diversos criteris d’adjudicació. Amb tot, el termini per a presentar ofertes finalitza també el dia 18 de juliol.

Noticias relacionadas

next