activitat en familia

Nules organitza unes jornades per a la iniciació musical en infants

21/02/2023 - 

CASTELLÓ. Els xiquets i les xiquetes de Nules d’entre 6 mesos i 3 anys podran gaudir, juntament amb les seues famílies, de diferents sessions de música en directe gràcies al cicle 'Música en família' que començarà el pròxim mes de març.

En concret, aquestes sessions gratuïtes d’iniciació musical es desenvoluparan a la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó, en horari de matí, el primer dissabte de mes fins al mes de juny. De manera que, s’ha programat aquesta nova activitat per als dies 4 de març, 1 d’abril, 6 de maig i 3 de juny. Cal assenyalar, a més, que aquests tallers estaran impartits per una professora especialitzada.

La regidora de Biblioteca i de Cultura, M. José Esteban, explica que amb aquesta nova programació es pretén apropar la cultura musical al públic més menut, “la idea és que des de molt menuts coneguen i gaudisquen de la música, reconeguen el so de diferents instruments, entre altres accions que també es realitzaran, totes elles relacionades amb la música, al mateix temps que se’ls estimula. De manera que, es tracta de tallers enfocats a tota la família”. 

Per tant, els xiquets i les xiquetes inscrits a l’activitat han d’anar acompanyants d’una persona adulta. I si cal, dels seus germanets o germanetes. Per a participar hi ha que inscriure’s prèviament a la Biblioteca Municipal de dilluns a divendres, en horari de 9.00 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores, també es pot cridar al número de telèfon 964 67 06 35. 

Noticias relacionadas

next