activitats fins al 6 de gener

Nules proposa música en directe, màgia i el teatre d'Scuraplats per al Nadal  

23/12/2020 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Nules ha confeccionat una programació per a les festes nadalenques amb activitats per a tots els públics, que es desenvoluparà els dies del 25 de desembre al 6 de gener, en diferents espais a l’aire lliure i amb les corresponents mesures de prevenció sanitària i amb aforaments limitats.

En concret, des de les regidories de Cultura, d’Infantessa, Biblioteca, Esports i de Tradicions s’ha volgut en aquestes dates tan especials omplir els carrers, “per a que la ciutadania puga gaudir dels Nadals amb activitats lúdiques, culturals i d’entreteniment segures davant la Covid amb les que també es vol dinamitzar el comerç i l’hostaleria locals”.

Així doncs, entre els actes que es desenvoluparan al llarg d’aquestes setmanes es troba el concurs 'la millor fotografia d’instagram'; hi haurà dilluns 28 de desembre al Mercat Municipal un espectacle de Màgia i il·lusionisme; dimecres 30 de desembre la plaça Major albergarà diferents actuacions infantils amb màgia; i el dijous 31 de desembre se celebrarà la tradicional San Silvestre.

Per altra banda, dissabte 2 de gener hi haurà un espectacle musical i teatral a càrrec de la companya Scuraplats a la plaça Major; també hi haurà concerts com el que protagonitzarà l’Orquestra Laudística Daniel Fortea diumenge 3 de gener a la plaça de Mascarell; dilluns 4 de gener tindrà lloc a la plaça Major un altre espectacle de música a càrrec de Trobadorets dirigit a tota la família.

Així mateix, dimarts 5 de gener tindrà lloc la Cavalcada de Reis Mags per diferents avingudes i carrers del municipi, que per l’actual conjuntura serà diferent i de la que s’informarà en els pròxims dies del recorregut, mesures i normes per a poder veure-la.

Aquesta programació se suma a la que ha organitzat la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó i la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Additives (UPCCA) que va començar el passat 12 de desembre i que s’està realitzant també a l’aire lliure en diferents llocs de la localitat i que està protagonitzada per diferents conta contes, principalment.


Noticias relacionadas

next