Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 8 de marzo y se habla de 8-M talleres colomina empresas desde el interior CÓMICS

Nules reprén el transport urbà, el préstec de llibres i reobri el cementeri municipal

17/05/2020 - 

CASTELLÓ. Amb l’entrada en vigor dilluns, 18 de maig, de la fase 1 de la desescalada es reiniciaran a Nules diferents activitats i serveis que es contemplen en aquesta fase. Així doncs, serveis com el transport urbà d’autobús, el préstec de llibres de la Biblioteca Municipal 'José Vicente Felip Monlleó', o l’atenció al públic amb cita prèvia dels departaments d’Atenció Ciutadana i de Serveis Socials es reprendran a partir de dilluns, i  també es reobrirà l’edifici de l’antiga Cambra Agrària.

En relació a l’autobús urbà hi ha que assenyalar que aquest servei inicia l’activitat a un 30%, amb un aforament limitat al 50% de la seua capacitat, i amb l’obligació de portar mascareta. A més per a complir les recomanacions sanitàries es facilitarà  gel higienitzant per a les mans a totes les persones usuàries. 

De manera que, el servei es prestarà de dilluns a divendres en horari de matí, des de les 10.30 fins a les 13.00 hores aproximadament, en les parades habituals de Nules, Mascarell i població marítima. No obstant això, els horaris concrets de cadascuna d’aquestes parades es troben publicats a les xarxes socials de l’ajuntament.   

A més, a partir de dimarts tindrà lloc la reobertura del cementeri municipal amb diferents mesures. De fet, l’horari de visita serà de dimarts a diumenge de 10.30 a 12.30 hores, i de dimarts a dissabte de 17 a 19 hores. Per a poder accedir al camp sant serà obligatori portar mascareta, guants, i netejar-se les mans amb gel higienitzant i també es limitarà l’aforament a 50 persones respectant sempre el distanciament social establert de 2 metres, entre altres. 

Així mateix, l’obertura del comerç local, de les terrasses de bars i restaurants o esglésies en els aforaments prevists en la fase 1 també es reprendran dilluns a l’igual que les vetlles als difunts amb les limitacions i mesures que contempla aquesta fase. 

“La Policia Local seguirà controlant el compliment de les actuacions i accions permeses en la fase 1. A més,  des de l’ajuntament recordem que en els edificis de titularitat municipal és obligatori l’ús de la mascareta i també en les activitats organitzades pel consistori, i encara que en la via pública i altres espais no és obligatori si és recomanable. Hi ha que complir amb totes les recomanacions per a poder avançar per tant confiem en la responsabilitat de la ciutadania per superar tots junts aquesta situació d’emergència sanitària”, ressalta l’alcalde de Nules, David García. 


Noticias relacionadas

next