Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 30 de noviembre y se habla de macvac n-232 CASO PÚNICA AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓ

Nules suspén la Ruta de la tapa prevista per a maig

19/04/2020 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Nules ha decidit suspendre  la IX ruta 'Nules de tapa en tapa' que estava prevista per als caps de setmana de  l’1 al 31 de maig. Així doncs, el regidor de Turisme, Guillermo Latorre, explica que “davant l’actual situació d’emergència sanitària pel Covid-19 i donat que els terminis administratius estan suspesos hem decidit suspendre aquesta edició. Més endavant valorarem si procedeix un canvi de data després l’època estival o es posposa aquesta edició fins al mes de maig de l’any 2021”.

Precisament el passat mes de febrer va tindre lloc una reunió amb els establiments hostalers per a organitzar la ruta acordant, entre altres, les dates. De manera que, els establiments interessats a participar-hi tenien de termini per a presentar instàncies fins al 3 d’abril però amb l’estat d’alarma els terminis administratius estan suspesos. A més, aquesta edició contava amb algunes novetats “amb les que es vol promocionar els nostres productes”, matisa Latorre. 

Entre les novetats que s’havien inclòs en aquesta edició destaca la duració de la mateixa que s’allargava un cap de setmana més en relació a les anteriors;  s’incorporava una nova modalitat  que possibilitava l’incorporació d’altre tipus d’establiments com els locals d’oci amb l’elaboració de còctels amb alcohol i sense alcohol; per altra banda l’Ajuntament de Nules tenia previst enguany atorgar un premi de categoria especial a la millor tapa o còctel que entre els seus ingredients utilitzara la taronja o mandarina.

Noticias relacionadas

next