X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

el 26 d'Octubre

Onda posa a la venda les entrades del retorn de Marea

13/03/2019 - 

CASTELLÓ. Després de huit anys de silenci discogràfic, el mític grup navarrés anuncia nou disc i gira que els portarà per les principals ciutats espanyoles, el 26 d'Octubre al pavelló Víctor Cabedo d'Onda serà l'única oportunitat per a veure'ls en exclusiva a la nostra província. El regidor de Festes d'Onda, Asensio Blaya, ha explicat que “és un concert que s'emmarca en la gran varietat d'activitats per a tots els públics que programem sempre per a la Fira d’Onda” i ha afegit que “continuem treballant  i realitzant un gran esforç per a oferir espectacles de qualitat a preus molt assequibles i amb descomptes per a empadronats”.

Les entrades estan disponibles a partir d'aquest dimecres en Internet i en els pròxims dies s'informarà dels punts de venda físics. Així mateix, Blaya ha destacat que l'Ajuntament d'Onda posarà a la disposició dels empadronats una oferta de llançament amb un descompte de 5 euros per entrada sobre el preu d'eixida. Aquests tiquets es podran aconseguir en les taquilles del Teatre Mònaco el proper dijous, dia 14, i el dimecres 20 de març, en horari de 17.00 hores a 19.00 hores. Cal assenyalar que l'oferta limitada a 500 entrades i amb termini màxim fins al 30 d'abril de 2019.


Noticias relacionadas

next