el municipi s'ompli de colors

Orpesa busca façanes per al 'Rampuda Urban Art'

7/02/2022 - 

CASTELLÓ. L'art urbà tornarà a ‘acolorir’ el municipi d'Orpesa amb la segona edició del festival Rampuda Urban Art que se celebrarà del 14 al 17 d'abril. D'aquesta manera, per segon any consecutiu, diferents artistes prendran els carrers per a sorprendre veïns i visitants amb les seues acolorides creacions que s'estendran per diverses zones de la localitat.

Així ho ha confirmat el regidor de Cultura, Gonçal Tamborero, qui ha aprofitat per a realitzar una crida als orpesins i orpesines que estiguen interessats a cedir les seues façanes per a omplir-les de color i inspiradors missatges. Tots aquells veïns que vulguen col·laborar amb aquesta cita cultural poden enviar una fotografia dels seus murs o façanes al correu ‘culturaorpesa@gmail.com’, indicant nom i cognoms, telèfon i l'adreça en la qual es troba l'immoble.

Amb tot, es tracta de la segona edició d'un esdeveniment que va nàixer l'any passat i que va obtindre un rotund èxit en les seues quatre jornades, perquè va atraure a multitud de visitants que van voler presenciar en primera persona el procés de creació dels artistes urbans. A través d'aquest festival “pretenem fer costat a les creacions d'artistes de la nostra terra i portar l'art al carrer”, ha recalcat Tamborero. 

Cal recordar que aquest esdeveniment compta des de 2021 amb una ruta artística perquè veïns i visitants puguen contemplar els diferents murals i, alhora, descobrir racons amb encant ‘amagats’ per tot el municipi. Un itinerari que arran de la nova edició del Rampuda Urban Fest 2022 augmentarà les seues localitzacions.

Noticias relacionadas

next