en el teatre principal

Pau Alabajos, Feliu Ventura i Mara Aranda fan sonar Castelló dins del Trovam!

6/11/2019 - 

CASTELLÓ. L’Institut Valencià de Cultura oferirà el pròxim cap de setmana a Castelló dos nous concerts de Sonora, el circuit de la música valenciana, que en aquest cas s’emmarquen també dins de la programació del Trovam, la Fira Valenciana de la Música, que té lloc a la capital de la Plana del 7 al 9 de novembre.

El cantautor de Torrent Pau Alabajos oferirà un concert molt especial amb la Banda Municipal de Castelló el divendres 8 de novembre a les 20.00 hores al Teatre Principal de Castelló. L’endemà, el dissabte 9 de novembre, el xativí Feliu Ventura presentarà el seu nou treball discogràfic, Convocatòria, també al Teatre Principal a les 20.00 hores, en una sessió doble que també inclourà l’actuació de Mara Aranda.

El circuit musical Sonora té la voluntat de crear una plataforma estable perquè els intèrprets valencians puguen mostrar el seu treball arreu del territori. D’aquesta manera, l’IVC pretén "desestacionalitzar" la temporada de concerts més enllà dels mesos d’estiu i fomentar la "professionalització" del sector musical propi.

Sonora va arrancar el mes de maig passat a Vilafranca amb la presència d’Els Jóvens i es va reprendre el 19 d’octubre amb els concerts de Novembre Elèctric, Pavvla i Fru Katinka. Després de les actuacions de Feliu Ventura i Pau Alabajos, el circuit tindrà dotze cites més i 21 artistes fins al febrer de 2020.

Noticias relacionadas

next