Pepe Cueva substitueix a l'històric Pepe Pascual al capdavant dels regants de Castelló

25/01/2022 - 

CASTELLÓ. Els regants de Castelló de la Plana tenen, per primera vegada en més de tres dècades, nou president. Tal i com ja havia anunciat, l'històric Pepe Pascual ha donat un pas al costat i, després de no presentar-se a la reelecció al capdavant del Sindicat de Regs de Castelló, ha sigut rellevat per Pepe Cueva, que fins ara era el vicepresident. 

Segons han informat des del propi organisme, amb els canvis a la junta, el Sindicat de Regs de la capital de la Plana "inicia una nova etapa", en la que, a més del relleu al capdavant de l'organització, ve marcada per la incorporació de la primera dona en la història de l'entitat. Es tracta de Susana Pérez, enginyera industrial i, com no, vinculada a la citricultura.

Gran valedor del reg per degoteig

Des de l'entitat assenyalen que la junta mantindrà el camí de treball dut a terme en els últims 30 anys per Pepe Pascual, gran valedor de la introducció del reg per degoteig al terme municipal castellonenc o la fertirrigació. Estes són així algunes de les fites més destacades que Pascual ha emprés al llarg del seu mandat, en el que ha sigut, i continua sent, tota una institució en l'agricultura castellonenca.

Junt a Cueva, com a vicepresident de la junta entra Manuel Tirado. En total, a la junta hi ha 13 síndics i 8 jurats. Entre tots continuaran treballant amb l'objectiu de reforçar la innovació i la sostenibilitat en el sector primari de Castelló, conclouen des de l'organisme que gestiona les aigües per al reg de la capital de la Plana.

next