X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
Hoy es 21 de enero y se habla de ascer asebec CEV puerto de valencia

en el Paranimf de la uji

'Raphaëlle': teatre per a empoderar la transexualitat

25/10/2018 - 

CASTELLÓN. La companyia La Conquesta del Pol Sud presenta al Paranimf de la UJI Raphaëlle, una obra documental es pregunta sobre el rol de la dona a la societat a través del recorregut vital i el canvi de gènere de Raphaëlle Pérez, "un viatge marcat per l’autoafirmació, pel trencament de motlles i la lluita per la identitat", avança la institució.

Raphaëlle projecta una mirada sobre un món globalitzat en plena transformació i parla sobre lluites i conquestes socials, sobre les minories, sobre l’educació i els rols que es transmeten. Què significa ser dona? Què vol dir ser home? També transita sobre com poder viure en un món en procés de canvi on pareix que han desaparegut totes les certeses. 

L’obra es representa divendres 26 d’octubre a les 20:00 hores al Paranimf sota la direcció de Carles Fernández Giua; i la interpretació de Raphaëlle Pérez, Carles Fernández Giua i Eugenio Szwarcer.


Noticias relacionadas

next