adrián sorribes mostra el seu "orgull" per representar el municipi

El regidor de Contractació de Nules presidirà la Comissió d'Hisenda i Economia de la FVMP

28/02/2024 - 

CASTELLÓ. Nules està representada en la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) al presidir la Comissió d’Hisenda, Economia i Administració Pública el regidor de l’Ajuntament de Nules, Adrián Sorribes Herraiz.

De fet, aquesta comissió de treball s’ha constituït hui a la seu de la Conselleria d’Hisenda, Economia i Administració Pública amb la presència de la consellera, Ruth María Merino Peña i de la presidenta de la FVMP, Rocío Cortés Grao.

Adrián Sorribes, mostra la seua satisfacció davant aquest nomenament, “és un orgull que Nules estiga representada en aquesta comissió de la FVMP, de manera que treballarem per a que totes les poblacions es puguen beneficiar de les competències amb les que compta aquest organisme supramunicipal”.

Cal destacar que, Adrián Sorribes és actualment regidor delegat de les àrees de Contractació, Personal, Edificis Municipals, Transparència, Enllumenat Públic, Subministrament d’Aigua, Transport Urbà, Clavegueram i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Nules.

Noticias relacionadas

next