el 26 i 27 de genero 

'Tic tac' torna al Principal amb una renovada versió del musical valencià 

24/01/2019 - 

CASTELLÓ. L’Institut Valencià de Cultura ha presentat al teatre Principal de Castelló la coproducció amb la Diputació de València Tic-tac, un espectacle musical escrit a sis mans per Carles Alberola, Pasqual Alapont i Rodolf Sirera, en què la música, la lletra de les cançons i la direcció musical són de Noelia Pérez i Josep Zapater. El musical valencià es representarà a Castelló en dues sessions, dissabte 26 i diumenge 27 de gener. A més, es faran dues sessions exclusivament per a el públic escolar.

Tic-tac és un musical sobre la necessitat de la ficció en la nostra vida, d’aquest territori màgic en què els nostres somnis es fan realitat, i és també el viatge cap a una reconciliació entre un pare i un fill, però també és una comèdia musical sobre com la pintura, la música, el teatre i, en definitiva, l’art, que parla de l’ànima de les persones i de com poden arribar a transformar les vides i omplir-les d’esperança. L’elenc, compost per catorze actors i actrius, reuneix diverses generacions i durant la funció també treballen a l’escenari un total de setze tècnics. 

La producció compta ja amb 10.000 espectadors i en nombroses ocasions ha exahurit les localitats allà on ha estat. El director general de l’IVC, Abel Guarinos, ha afirmat que “l’èxit de la temporada passada i el guardó als Premis Max, ens ha fet considerar la necessitat de tornar a programar-la també a Castelló perquè el màxim nombre possible de públic puga gaudir d’aquest magnífic espectacle”.

Per la seua banda, Alfonso Ribes, coordinador territorial de l’Institut Valencià de Cultura a Castelló, ha explicat que “és un plaer tornar a acollir a Castelló aquesta obra, que és una mostra més de la línia de producció de l’IVC, gran qualitat i segell valencià”.

L’espectacle presenta, a més, alguns canvis respecte al de l’any passat, ja que hi ha hagut noves incorporacions al repartiment i, amb la reposició, s’ha volgut "arredonir l’espectacle perquè siga encara millor". Com a novetat principal, a Castelló hi ha dues funcions exclusivament per a el públic escolar. En aquestes sessions, en horari matinal, vora 350 escolars de 7 centres educatius assistiran entre hui i demà a la representació del musical.

Les entrades per al show es poden adquirir a les taquilles del teatre Principal i de l’Auditori i a la plataforma instaticket, a l’apartat “musicals”. També es poden comprar les entrades i consultar tota la programació per mitjà de l’aplicació de l’Agenda Cultural Valenciana.


Noticias relacionadas

next