Cada nit, del 20 al 26 d'agost

Torna 'Moncofa Al Carrer' amb una gran varietat d'animació, teatre, cinema i música

16/08/2023 - 

CASTELLÓ. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Moncofa, Ilenia Begnozzi, ha presentat una nova edició del MAC, Moncofa Al Carrer. D'aquesta manera, durant set dies, grans i xicotets podran gaudir d'espectacles variats de caràcter gratuït, en els quals no faltaran l'animació, el teatre, el cinema i la música. 

"Hem preparat una programació variada, en la qual tenen cabuda activitats culturals per a xiquets i adults. Cada nit, del 20 al 26 d'agost, els nostres carrers i places s'ompliran de ganes de passar-ho bé i gaudir de la cultura en estat pur" afirma la regidora de Cultura, Ilenia Begnozzi.

Així, el diumenge 20, la plaça Na Violant acollirà des de les 23h el xou 'Art Of Magic' del Mag Carolus. El dilluns 21 i el dimarts 22 hi haurà des de les 20h dos espectacles itinerants amb començament al carrer Hermanos Pinzón i final en la plaça Na Violant. El dilluns es podrà gaudir de 'Aquiles' de la companyia La Fam i el dimarts arribarà l'espectacle de Xip Xap 'Rum Rum...Trasto Karts'.

El dimecres 23 i el dijous 24 hi haurà doble sessió de cultura a l'aire lliure. I és que, el dimecres a les 20h, La Troupe Malabó delectarà en la plaça Na Violant amb el seu espectacle circense 'Oníricus'; i a les 22.30h, en la mateixa plaça, es projectarà la pel·lícula 'Cruella'. Quant al dijous, a les 20h en la pista de patinatge es gaudirà amb el circ de Javier Ariza i el seu espectacle 'Carman'. A les 22.30h, en la plaça Na Violant, es podrà veure la pel·lícula 'Yesterday'.

El divendres, la companyia Maintomano oferirà el seu xou de teatre i circ 'Sin Miedo' a les 20h en la plaça Na Violant. La programació del MAC la tancarà el dissabte 26 d'agost des de les 23h el concert de l'estiu moncofí SUM Rock amb SUM Moncofa i Gustavo Paradís

Per a l'alcalde de la localitat, Wences Alós Valls, “Moncofa continua tenint una mar d'Activitats durant l'estiu, i amb la present edició del MAC, tots, sense excepció, podran gaudir d'un temporal d'activitats en la recta final de l'estiu al costat de les platges del Mediterrani”. L'alcalde també ha volgut destacar “l'aposta pel talent local en el concert de l'estiu, amb la participació de la Societat Unió Musical Santa Cecilia de Moncofa (SUM) i Gustavo Paradís, el 26 d'agost.”

Noticias relacionadas

next