'Creixem'

Trobadorets busca ajuda per a publicar un llibre disc amb col·laboracions com Auxili 

27/02/2024 - 

CASTELLÓ. Trobadorets posa en marxa un verkami per fer realitat el seu setè treball Creixem, que tindrà format llibre disc i que comptarà amb un total de tretze cançons de creació pròpia. Creixem està obert ja per participar i qui ho faça, té opció a triar entre onze recompenses, des d'obtenir el llibre disc, una samarreta i aparèixer als agraïments fins a un concert de presentació amb tota la banda. De fet, el 26 de maig tindrà lloc el concert de presentació del nou disc a Castelló de la Plana.

"El títol del llibre disc fa referència tant al creixement del nostre públic com al de la banda i al del disseny", asseguren des de Trobadorets. L'objectiu del verkami és arribar a un total de 9.000 euros per poder fer realitat aquest llibre disc, el primer en catorze anys de trajectòria.

La carrera per aconseguir aquesta fita dura 40 dies i "ja el 26 de maig tindrem presentació de disc a la ciutat de Castelló de la Plana", explica Pau Sancho, el cantant del grup, qui també assegura que les recompenses dels mecenes del verkami estaran llestes també per aquestes dates. 

Per fer aquest ambiciós projecte la banda compta amb un equip de creativitat tot castellonenc format per dones il·lustradores i una fotògrafa coordinades per la dissenyadora gràfica Àngela Moya. El llibre disc guardarà al seu interior les tretze cançons que aniran acompanyades de tretze il·lustracions. La gravació de les cançons s'han gravat al WZ Estudio de Borriol i al disc han participat destacades col·laboracions com Auxili, Emma Palomar, Abraham Claveria i Alba 'La Negra'.

Noticias relacionadas

next