mostra de teatre reclam

Una ballarina i l'olor de pólvora traslladen fins al Paranimf la lluita de les persones refugiades

6/11/2018 - 

CASTELLÓN. El Paranimf de la Universitat Jaume I acull aquesta setmana quatre representacions teatrals i de dansa que s’emmarquen en la programació de la XXVI Mostra de Teatre Reclam 2018, organitzada pel Servei d’Activitats Culturals de l’UJI amb la col·laboració d’onze municipis, la Diputació, la Fundació Caixa Castelló i la Generalitat Valenciana.

Dimarts 6 i dimecres 7 de novembre, a les 20:00 hores, tindrà lloc la representació de l’obra Instruccions per a no tenir por si ve La Pastora, de companyia La Ravalera Teatre. Aquesta obra, que es representa per a un aforament reduït, conta la historia de La Pastora, "una repel·lent dona, lèsbica i sanguinària, amb instints de hiena, anomenada Teresa i també anomenat Florencio".

El divendres 9, el Paranimf acollirà dos espectacles de dansa: a les 19:00 hores, a la terrassa de l’edifici, es podrà veure #detraca, obra de dansa-teatre de Pepa Cases. Una ballarina, la participació del públic i l’olor de pólvora són els ingredients d’aquesta peça que reflexiona, d’una manera poètica, sobre els refugiats i sobre com ens posicionem davant aquest problema "de traca". A continuació, a les 20:00 hores, es representarà Avalanche, de Dani Pannullo Dancetheatre Co., una nova modalitat de control del moviment que se situa entre la pràctica de l'esport i un cert virtuosisme: el football free-style. Com ja va fer anteriorment amb b-boys, skaters, parkour, traceurs, beat-boxers, la companyia intenta elevar aquests llenguatges als escenaris cultes, buscant l'acceptació de noves audiències.


Noticias relacionadas

next