un total de cinc llibres seràn presentats

La Universitat Jaume I mostrarà les seues novetats editorials en la 40 edició de la Fira del Llibre 

27/04/2024 - 

CASTELLÓ. La Universitat Jaume I presenta les seues novetats editorials en la 40 edició de la Fira del Llibre de Castelló que tindrà lloc a la Plaça Santa Clara de Castelló de la Plana del 26 d’abril al 5 de maig de 2024.

L’editorial universitària presentarà el dilluns 29 d’abril, a les 19 hores, les obres 'Espacios de arte y genero' de Rosalía Torrent, Juncal Caballero i Marta Castanedo, y 'Utopía, distopía y estética. Análisis fílmico de El cuento de la Criada' de Francisco Giménez. La presentació serà a càrrec de la vicerectora de Responsabilitat Social, Polítiques Inclusives i Igualtat, Elsa González i Rosalía Torrent, Juncal Caballero i Francisco Giménez.

El dimarts 30 d’abril, a les 19 hores, tindrà lloc la presentació del llibre 'Castillos y órdenes militares en tierras de Castellón. Temple, Hospital, Calatrava, Montesa' de Carles Rabassa, Víctor Mínguez i Josep Benedito, a càrrec de la vicerectora de Cultura, Llengües i Societat, Carmen Lázaro, i dos dels autors.  

Per últim, el dijous 2 de maig, a les 19 hores, el director de la col·lecció "Història i memòria", Vicent Sanz, presentarà 'El revers de les veus apagades. Segona república i guerra civil a l’Alcalatén' d’Alfredo Fornas i 'Llocs de la memòria de la Batalla de Llevant. Patrimoni arqueològic i itineraris turístics i didàctics' de Rosa Monlleó, Vicent Grau i Alfredo Fornas.

Noticias relacionadas

next