Vila-real aposta pel consum responsable a Nadal amb una Trobada d’Artesans adaptada a la covid

16/12/2020 - 

VILA-REAL. L' Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d'Agricultura, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient, torna a apostar per un Nadal de proximitat i un consum responsable en aquests dies. 

La Trobada de Artesans celebrarà aquest cap de setmana la seua cinquena edició en un nou emplaçament -els baixos del Mercat Central-, i amb un format adaptat a la covid-19, amb totes les garanties de seguretat. Segons informa l'ajuntament, en la trobada està prevista la participació d'una vintena d'artesans i artesanes.


Els tallers abordaran temàtiques relacionades amb el Nadal, com Decora amb la natura o Crea el teu arbre de Nadal, a més altres activitats com un taller de swing o un d'elaboració de llaços per al cabell. Totes les activitats tenen un aforament limitat a sis persones i inscripció prèvia requerida. Una mostra d'elaboració de garrapinyades, el dissabte, i un tast de vermut de Bodegas Vidal, el diumenge, completen la programació. L'horari la Trobada de Artesans, organitzada per Clap!, serà d'11.00 a 20.00 hores, tant el dissabte com el diumenge.

Noticias relacionadas

next