termini obert 

Vila-real premiarà les millors fotografies de naturalesa a través de sis guardons

15/01/2019 - 

CASTELLÓN. El Simpòsium de Fotografia i Naturalesa de Vila-real prepara la seua setzena edició amb un programa que inclou els concursos de fotografia de naturalesa Karibu per a joves i el Ciutat de Vila-real. El regidor de Congressos, Diego A. Vila, ha presentat aquesta nova edició, acompanyat pel director del Centre d'Educació Especial La Panderola, Vicent Esteve, i pel president d’EDC Natura-Fundación Omacha, Julio García Robles, entitat organitzadora del Simpòsium.

Per la seua banda, el concurs de fotografia Karibu es dirigeix específicament als joves, amb l'objectiu de promoure la consciència ambiental i el respecte per la naturalesa des d'edats primerenques, en dues categories: Duma (de 9 a 12 anys) i Simba (de 13 a 17 anys). Els participants hauran d'enviar una fotografia per cada categoria en què es desitge participar, amb el nom, l'edat i un número de telèfon de contacte a edcnatura@ono.com. Entre els premis, destaquen un trofeu Lince i una càmera Nikon per als guanyadors de cadascuna de les categories i un lot de material educatiu per als accèssits. La recepció de les imatges finalitzarà el 15 de març i els guardons s'entregaran durant la gala EDC Natura, a l'Auditori, el 13 d'abril, dins de les activitats del Simpòsium 2019.

En el cas del concurs Ciutat de Vila-real, sense límit d'edat i amb igual termini i condicions de lliurament, s'estableixen quatre categories –paisatge, flora, fauna i, per primera vegada, mars i oceans- i sis premis: el Botànic Calduch, de 1.000 euros; el Mars i Oceans, dotat amb 300 euros; Gallen Rowell per a paisatges, Joan Pellicer per a flora i David G. Samitier per a fauna, tots ells dotats amb 100 euros; i accèssits, premiats amb 100 euros. Tots els guardons suposaran també el lliurament d'un diploma. No s'admetrà cap imatge d'animals en captivitat, nius ni motius que puguen ocasionar danys a les espècies.

"És un orgull per a nosaltres ser partícips d'aquesta 16a edició d'un esdeveniment que ens permet continuar consolidant la nostra marca de Ciutat de Congressos de la millor manera possible: posant en valor el respecte pel nostre entorn i la naturalesa”, assenyala Vila. En la mateixa línia s'han pronunciat també Robles i Esteve, els qui animen la ciutadania a participar en el certamen.


Noticias relacionadas

next