Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Vila-real reprén les visites guiades pel paratge del Termet

11/07/2020 - 

VILA-REAL. La Regidoria de Turisme del Ajuntament de Vila-real ha représ aquest dissapte les visites guiades gratuïtes amb un recorregut pel paratge del Termet i els seus 5.000 anys d'història. 

La visita s'ha realitzat complint amb les mesures de prevenció per l'actual crisi sanitària i l'ha desenvolupat l'empresa local Arqueocas. Aquest recorregut pel Termet s'ha programat de nou per al pròxim 1 d'agost a les 10.00 hores.  

Per al dissabte 18 de juliol i el 8 d'agost està programada l'eixida nocturna Vila-real medieval que permetrà descobrir els valors patrimonials més valuosos del municipi, el seu traçat urbanístic medieval i les muralles. 

Finalment, segons informa el consistori en un comunciat, la ruta Patrimoni hidràulic del riu Millars, els dies 25 de juliol i 22 d'agost, oferirà al visitant aprofundir en el valor del riu.

Per a participar en les rutes guiades programades per a aquest estiu és necessària la reserva prèvia, via telefònica 964 547 248 a l'oficina de Turisme, en horari de 10.00 a 14.00 hores, o per correu electrònic vilareal@touristinfo.net

Noticias relacionadas

next