X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

concert el 16 de juny

Vila-real reviu la música de June 

14/06/2019 - 

CASTELLÓ. L'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner serà testimoni el diumenge 16 de juny, a les 19.00 hores, de la reunió del Conjunt Músic-Vocal que a mitjans anys 60 es va formar al voltant de la figura del cantant Juan Gaspar Nebot, més conegut en el món de la música com June. Una reunió amb la qual volen reviure les seues cançons amb aquells que els van conéixer llavors, però també descobrir-les als més joves que mai els van veure actuar en directe durant els anys 60 i 70, en els seus gires per gran part d'Espanya i alguns llocs de Portugal i Suïssa. 

Es reuneixen, a més, amb una fi solidària, perquè els 8 euros del donatiu que aportaran els espectadors tindran com a beneficiària a l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Vila-real. El concert porta per títol Nosotros unidos por un mismo fin, Nosotros unidos & amigos. El regidor de Cultura, Eduardo Pérez, anima els i les vila-realenques a guadir d'aquest retrobament musical.


Noticias relacionadas

next