X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

Vila-real treu les cartes per al seu festival de màgia: d'espectacles de micromàgia a convidats de "luxe"

14/03/2019 - 

CASTELLÓ. Una quinzena de mags de prestigi internacional es donaran cita del 21 al 24 de març a Vila-real per a participar en la XII edició de 'Màgia x ací', que incorpora a la seua programació una nova gala per a un únic artista, així com un espectacle de micromàgia, amb l'objectiu de continuar dotant de major contingut al festival.

El mag Yunke, director del festival, i el regidor de Cultura, Eduardo Pérez, han presentat la programació que durant quatre dies portarà la màgia del moment a Vila-real. Així, tal com assenyala el mag, el festival oferirà, un any més, gran quantitat d'activitats al carrer, màgia solidària, així com les gales internacional i familiar, que comptaran amb els millors mestres dels trucs i la fantasia. No obstant això, enguany s'incorpora la Gala Unipersonal, que serveix per a continuar dotant de contingut als quatre dies d'il·lusionisme non-stop. 

Com sempre, l'esdeveniment Màgia solidària donarà el tret d'eixida al festival, amb les actuacions de Patricia Ferrero, Andy i Miraver a les residències de la tercera edat de la ciutat. El divendres 22 la màgia continua amb Màgia al carrer, amb els mags Héctor Sansegundo, Lebart i el Mag Rafa, que faran gaudir al públic d'un món màgic en el qual res és el que sembla. Com a novetat, Yunke destaca que aquest espectacle comptarà per primera vegada amb una xicoteta caravana en la qual es farà màgia a petita escala. “Seran trucs de xicotet format que a simple vista no s'aprecien i la gent podrà anar entrant en grups per a veure'ls”, assenyala el responsable del festival.

Les actuacions tindran lloc a la plaça Major de 17.30 a 18.30 i de 19.00 a 20.00 hores. El mateix dia s'incorpora la Gala Unipersonal, en la qual Jandro serà el protagonista, amb el seu espectacle Descabellado, en el qual farà trucs coneguts i també nous. Un esdeveniment que fa dos anys va protagonitzar el mag Juan Tamariz i que “portem sempre que podem, ja que és difícil trobar mags a nivell nacional que tinguen un espectacle amb el qual puguen protagonitzar una gala ells a soles”, indica. Serà a les 22.30 hores a l'Auditori Municipal i l'entrada tindrà un cost de 10 euros.

L'esdeveniment Màgia al carrer, amb la micromàgia com a protagonista, continua el dissabte 23, amb els mateixos mags del dia anterior, en aquesta ocasió, amb una actuació d'11.00 a 13.00 hores al mercat i a la vesprada, en el mateix horari que el divendres a la plaça Major. A la nit serà el torn de l'esperada Gala Internacional, que se celebrarà a l'Auditori a les 22.30 hores, amb les actuacions de Yunke, Raúl Alegría, Fernando Arribas, Dani Polo i el francés Arno, únic en el món en utilitzar ocells en els seus trucs. El preu de l'entrada serà de 10 euros. 

Diumenge, per a tancar el festival, se celebrarà la tradicional Gala Familiar, a les 12.00 hores, a l'Auditori, que comptarà amb els mags Samuel Arribas i Manolo Costa & Mindaguillo. L'entrada costa cinc euros.

Els tiquets per a les tres gales es poden adquirir al web entrades.vila-real.es i a l’Auditori de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores. Tant Yunke com Pérez animen als veïns a acudir als actes programats, ja que “tots tenen un gran valor”.


Noticias relacionadas

next