Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 27 de enero y se habla de TOQUE DE QUEDA XIMO Puig Presidencia asebec sacmi Pamesa

una quarentena d'alumnes inicia un curs de pintura a la localitat

Vilafamés, bressol d'artistes

16/07/2019 - 

CASTELLÓ. Una quarentena d'alumnes han iniciat  el Curs de Pintura de Paisatge que té lloc a Vilafamés durant la setmana del 15 al 20 de juliol on s'ompliran els carrers de la localitat d'artistes que buscaran reflexar en les seues obres una mirada diferent dels conceptes i els angles habituals. 

Segons ha informat l'ajuntament de Vilafamés, la iniciativa reuneix a persones arribades de diverses zones d'Espanya com Albacete, Barcelona, Madrid, Mallorca, Cadis o Castelló i de França que realitzaran diferents activitats al voltant de la pintura al natural i de la relació amb el paisatge de Vilafamés. El curs està organitzat per l'Associació d'Artistes Plàstics Amics de Vilafamés, i compta amb el patrocini de l'Ajuntament i la col·laboració del Museu d'Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni. La proposta té la supervisió de Carlos Asensio i Juanma Gavara, que estaran acompanyats per Susana Ragel, José Luis Ceña, Iñigo Navarro i Mónica Subide.

Els coordinadors de la iniciativa volen tractar de posar en pràctica el valor d'una visió alternativa  a allò que anomenem paisatge i introduir una filosofia oberta a l'experimentació i el diàleg. El organitzadors expliquen que “per a aquest curs s'ha inclòs com a novetat la introducció de la figura humana en el paisatge i els alumnes aprendran a relacionar-la amb el seu entorn pictòric”. 

El programa del curs compta amb una sèrie d'activitats que van més enllà de sessions formatives, amb visites al Museu de Vilafamés, pràctiques al natural, conferències magistrals del professorat, visites guiades pel mateix nucli antic i sessions de debat.

Noticias relacionadas

next