Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

cita benèfica 

Xavi Castillo, Arantxa González i Pepa Cases porten a Borriana el Festival de l'humor en valencià

12/09/2019 - 

CASTELLÓ. El Festival de l'humor en valencià aplegarà a Borriana el pròxim 18 d'octubre per a recaptar fons per a la investigació mèdica de la Distròfia Muscular de Cintures 1F i el VIH. Una mateixa família pateix des de fa més de vuit generacions una mutació genètica que els fa tindre aquesta malaltia però també els fa immunes al VIH. Actualment, una aliança de grups d'investigació de tot el mon, s'han unit per a trobar la cura per a les dues.

Després del èxit de la primera edició del 'Festival de l'humor en valencià' celebrat en Vila-real a 2016, aixina com el celebrat a La Vila Joiosa (Alacant) a inicis de 2019, arriba a Borriana amb els humoristes Xavi Castillo, Arantxa González i Pepa Cases. Tindrà lloc el 18 d' Octubre a les 21:30 al Teatre Payà de Borriana, amb donatiu de 12 euros de preu per entrada anticipada i 15 en taquilla. L'entrada es numerada i l'obertura de portes serà a les 21:00.

Noticias relacionadas

next