reunió de la junta de seguretat

Almassora comptarà amb 277 serveis de seguretat en les festes del Roser

26/09/2019 - 

CASTELLÓ. La junta de seguretat, celebrada aquest dijous en l'Ajuntament d'Almassora, ha reunit els responsables de coordinar el dispositiu de seguretat que comptarà amb 277 operatius de servei que cobriran els més de cent actes que gaudirà Almassora durant les festes de la Mare de Déu del Roser. Policia Local, Guàrdia Civil, Policia de la Generalitat, Protecció Civil, i el Consorci Provincial de Bombers aportaran els efectius necessaris perquè els festejos transcórreguen sense cap incident. Segons ha informat el consistori, l'actuació de les forces de l'ordre cobrirà la totalitat de les festes, des del divendres 4 fins al diumenge 13 d'octubre.

D'una banda, la Policia Local actuarà majorment en els actes a peu de carrer, així com en les nits en les quals el Recinte Fester romanga obert. A més, la Guàrdia Civil s'ha compromés en la reunió a estar present tots els dies i es responsabilitza de la seguretat ciutadana. La Policia de la Generalitat col·laborarà amb la Policia Local en el control dels establiments públics.

D'altra banda, membres de la Protecció Civil de la Diputació de Castelló, Policia Local i la Policia de la Generalitat s'encarregaran de cobrir els festejos taurins. El Consorci Provincial de Bombers, al costat de la Policia Local, vetlarà perquè el castell de focs artificials, que dóna per finalitzades les festes, transcórrega amb normalitat.

L'alcaldessa, Merche Galí; la subdelegada del govern, Soledad Ten; la regidora de Festes, Isladis Falcó; la regidora d'Igualtat i Sostenibilitat, María José Tormo; la comandant de la Guàrdia Civil d'Almassora, María del Camino Martínez: i el comissari cap de la Policia Local, Roberto Verdoy han format aquesta junta de seguretat. “Des de la Regidoria de Festes estem molt agraïts a totes les forces de l'ordre per comptar amb un dispositiu de seguretat tan ampli que abaste els més de cent actes festius que hem organitzat” ha declarat Falcó.

Cal recordar que la Policia Local continuarà amb les mesures de protecció activades en anys anteriors per a evitar la invasió de vehicles en llocs amb gran afluència de públic, tals com la col·locació de jardineres o de vehicles policials.

Noticias relacionadas

next