el grup smile o Xarop Teatre completen l'agenda cultural

Benicàssim emprén un recorregut per l'obra vitalista de Luis Bolumar

9/06/2021 - 

CASTELLÓ. La sala d'exposicions del Centre Cultural Melchor Zapata de Benicàssim presenta aquest dijous, 10 de juny, els treballs més recents del pintor, gravador i escultor simbolista Luis Bolumar.

L'artista de Segorbe visita per segona vegada aquest espai icònic de Benicàssim amb un projecte que destil·la esperança i energia vital. Els últims mesos tan complexos han sigut un esperó per a aquest creador que, lluny d'embriagar-se de la tristesa circumdant, ha llançat un missatge esperançador a través de les seues obres en una exposició que porta per títol El color nos hace libres.

L'alcaldessa, Susana Marqués, i el regidor de Cultura, Javier Alonso, han visitat aquest dimecres les labors de muntatge de la mostra que podrà visitar-se fins al pròxim 4 de juliol en horari de dijous a diumenge a 18 a 21 hores.

Luis Bolumar ha preparat per a Benicàssim al voltant d'una vintena de peces pictòriques, deixant de manera pretesa la seua faceta com a gravador i escultor. Dones soles, homes, parelles o maternitats són els temes que jaspien aquesta exposició. I sempre la figura.

La música de Smile arriba a l’Espai de la Música

Seguint en clau cultural, la música també serà present aquesta setmana a Benicàssim. John Franks, Fernando Martinez-Breton, Javier González, Antonio Garamendi i Miguel Moyano conformen el grup Smile i estaran a l’Espai de la Música Mestre Vila aquest divendres 11 a les 19.00 hores amb els seus sons moderns i divertits, present en el seu LP, Happy Accidents, el seu EP I’m Gonna Keep On Standing Up i el single 'Una y otra vez'.

El dissabte 12 al migdia serà el torn de Xarop Teatre amb l'espectacle For+, recomanat per a menors a partir de 9 mesos. Pupi és un xiquet xicotet, se submergeix en els seus somnis portant-nos amb ell al món del joc, dels seus gargots que dansen i canten al ritme de l'alegria i del color.

L'accés a cadascun dels espectacles és lliure però es requereix entrada que es podrà aconseguir en el mateix Espai de la Música tres dies abans de cada actuació. L'horari per a recollir les entrades serà de 15.30 a 21.30 hores i cadascun dels assistents tindrà un seient assignat per a evitar aglomeracions en l'accés a la sala, la qual s'obrirà mitja hora abans de cada actuació.

Finalment, el cinema francés serà present aquesta setmana en el Teatre Municipal. Demà dijous 10 a les 19.30 hores es projectarà Petite fille ('Una niña') en versió original en francés subtitulada, mentre que el divendres, dissabte i diumenge a les 19.30 hores serà el torn de Deux ('Entre nosotras'); la sessió del dissabte serà doblada al castellà. 

Noticias relacionadas

next