CCOO també lamenta la convocatòria d'exàmens durant la setmana de les Festes de la Magdalena

27/03/2019 - 

CASTELLÓ. La Junta de Personal dels Serveis Territorials, representació legal de part del personal funcionari del Sector de la Generalitat de la província de Castelló, vol expressar i fer pública a tota la ciutadania el seu malestar cap al Govern Valencià i més concretament cap a la Direcció General de Funció Pública per no tindre en compte en el seu calendari de proves selectives per a l'accés a la funció publica valenciana, el període de les festes de Castelló. D'aquesta manera ho ha fet saber el sindicat mitjançant un comunicat.

Així, els dies 23,24 i 30 d'aquest mes de març han estat convocades proves en la ciutat de València, de diverses categories laborals: subalterns, ajudants de residència i agents de tributs. Per aquesta raó, Comissions Obreres lamenta que no es tinguen en conter les Festes de la Magdalena a l'hora d'establir les dates de les proves i es pregunten quina sensació tindria la ciutadania de València si, en la seua setmana de Falles, hagueren de vindre a Castelló a fer uns exàmens per a accedir al funcionariat.

"Podem entendre que si no hi ha molta gent ens hàgem de desplaçar a la capital per fer algun examen. Però també podrien fer-se les proves en altre lloc que no fora València. És una evidència clara del seu centralisme ranci, i el que és pitjor una falta de respecte a tot un poble en les seues tradicions, en les seues festes fundacionals com a ciutat. Esperem que en algun moment, ja que no és la primera vegada, algú puga mirar el calendari i a l'igual que no es fiquen en Falles tampoc les posen ni en la Magdalena, ni en les festes de les Fogueres d'Alacant. Tenim el mateix dret que ells, a ser respectats." lamenta el sindicat.

Noticias relacionadas

next