Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Compromís per Almassora critica "Cultura era innegociable i ara l'han entregat a Ciudadanos"

1/08/2019 - 

CASTELLÓ. Compromís per Almassora ha qualificat el pacte impulsat per l'alcaldessa socialista, Merche Galí, amb Ciudadanos com a "decebedor", després que el PSOE haja "fet més esforços per pactar amb la dreta que amb Compromís" durant el procés de negociació. Així ho ha manifestat la portaveu de la formació a través d'un comunicat, Diana Belliure, qui ha assegurat que Galí ha desobeït el mandat de les urnes en pactar en la dreta per a assegurar-se "el càrrec, el salari i els assessors".

"Nosaltres vam votar a favor del seu nomenament com a alcaldessa i ara ens trobem amb un resultat que no era el que van demanar els veïns i les veïnes d'Almassora a les urnes el passat 26 de maig", ha assenyalat la regidora de Compromís, en referència a la majoria obtinguda pels partits d'esquerres.

Pel que fa al procés de negociació, Belliure recorda que "ja s'ha vist que Cultura era innegociable i ara el partit socialista l'ha posat a disposició de Ciudadanos". L'edil també s'ha referit a l'increment de la despesa que "el PSOE volia evitar a tota costa i que no ha respectat, amb increments significatius de salaris i de dedicacions". No obstant això, "des de Compromís treballarem per evitar que els veïns i les veïnes d'Almassora n'isquen perjudicats i per informar la ciutadania de qualsevol malbaratament de diners públics que es produïsca".

Belliure ha lamentat que el programa social que la seua formació plantejava no haja sigut una prioritat a l'hora de formar govern. "Esperem no haver de lamentar retallades en serveis bàsics com l'educació, la dependència o els programes d'ocupació", ha assegurat la portaveu, qui s'ha compromés a fer una oposició "coherent, honesta i responsable" i a "exigir la transparència amb què hem governat durant els últims quatre anys".

Noticias relacionadas

next