X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
Hoy es 7 de abril y se habla de coronavirus ascer AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓ AUTÓNOMOS ERTE

el 21 de febrer

El Paranimf acull 'El Muro', una història on "estampar-se i riure" de la mà de La Teta Calva

18/02/2020 - 

CASTELLÓ. El Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló acull divendres 21 de febrer, a les 20 hores, la representació de l’obra El Muro, un títol de María Cárdenas i Xavo Giménez a càrrec de la Companyia La Teta Calva, amb els intèrprets Carles Chiner, Leo de Bari, Mercè Tienda i Xavo Giménez.

El Muro és una comèdia, una història on estampar-se, que conta la història de Rosi, a qui tothom coneix però ningú saluda. Un dia va escapar i no va tornar. Va quedar ancorada en un motel entre Conca i Madrid, o entre Madrid i Conca, segons es mire. Rosi va obrir la porta de la 251 i va trobar un mur. Va pujar les persianes, i li va passar el mateix. I allí es va quedar, decidint si aniquilar el món o aniquilar-se ella. Un relat de portes tancades i olor de cansalada, una comèdia asfixiant i musical. Derrocar el mur, escalar-lo o veure'l envellir.

Per a saber més

Noticias relacionadas

next