5a edició

El festival FAVA365 convoca dos residències artístiques per a treballs de pintura i ceràmica

17/02/2021 - 

CASTELLÓ. La pandèmia de la Covid-19, les restriccions o la falta de mobilitat han fet que projectes culturals com el FAVA365 es tinguen que reinventar per a continuar endanvant. Una reinvenció que afecta a totes les parcel·les en les quals treballa la cita de Vilanova d’Alcolea, entre elles les residències artístiques.

Des de la coordinació del festival FAVA365 s’ha decidit implementar alguns canvis en les bases que regulen les diferents convocatòries de residencies per a la 5a edició de l'esdeveniment. Motiu pel qual s'ha decidit desglosar les convocatòries en dos.

D'una banda, l'anomenada 'Residència Artística Vilanova d’Alcolea' marca tant la disciplina artística (que serà la pintura), com la temàtica (que versarà sobre la festivitat de Sant Antoni) i el lloc d’ubicació de la pesa artística (que s’ubicarà a l’entrada de les instal·lacions municipals). Aquesta Residència Artística estarà dotada amb una assignació econòmica de 750 euros i una dotació per a producció de 1000 euros.

D'altra, l'anomenada 'Residència Artística FAVA365' utilitzarà l’escultura i la temàtica escollida versarà sobre la temàtica del festival FAVA365, que és el silenci. Aquesta residència artística estarà dotada amb una assignació econòmica de 750 euros i una dotació per a producció de 1250 euros.

El termini per a presentar les propostes artístiques i la sol·licitud per a poder participar-hi, començarà el proper 22 de febrer i finalitzarà el dia 21 de març (tots dos inclosos).

Noticias relacionadas

next