una oportunitat per a companyies valencianes

L'Auditori de Castelló cedeix els seus espais per als assajos de noves produccions escèniques 

17/02/2021 - 

CASTELLÓ. Cultura de la Generalitat cedeix espais de l’Auditori de Castelló perquè les companyies d’arts escèniques valencianes que ho necessiten puguen fer els seus assajos i preparar noves produccions. El conseller Vicent Marzà ha visitat recentment l'espai, on durant aquests dies la companyia de circ La Troupe Malabo està preparant el seu nou espectacle.

"Estem al costat de les companyies d’arts escèniques valencianes en tot el que siga possible. Per això, entre altres ajudes i suports, estem facilitant i cedint espais de l’Auditori de Castelló perquè puguen preparar amb les millors condicions possibles les seues noves produccions. Cal estar al costat de la cultura ara més que mai i cal recordar sempre que la cultura és un antídot contra els moments durs pels quals està passant la societat per la pandèmia, de manera que hem de cuidar-la en tot el que puguem, perquè la cultura és segura”, ha manifestat el conseller.

Algunes de les obres que s’han preparat durant aquests mesos a l’Auditori han sigut R(Minds), una producció pròpia de l’Institut Valencià de Cultura que ha dirigit de Tomás Ibáñez; Natura. Paraules d’aire, de Diana Bernal; o El principi d’incertesa de La Ravalera.

El delegat de l'Institut Valencià de Cultura a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que “per a moltes companyies, trobar un lloc adient per a fer els assajos era complicat en temps de pandèmia, i el que hem fet ha sigut obrir les portes de les nostres instal·lacions perquè se senten com a casa”.

Noticias relacionadas

next