Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

l'obra convida a fer una reflexió sobre la justícia

'Susan y el diablo' porta al Teatre de Castelló la història de l'assassina de Sharon Tate  

10/01/2020 - 

CASTELLÓ. El Teatre Principal de Castelló acollirà  aquest dissabte 11 de gener al seu escenari l'obra Susan y el diabloEs tracta d'una obra del valencià Chema Cardeña que fou estrenada al Teatre Principal d'Alacant dins de la programació de la Mostra d'autors contemporanis i que en aquesta edició feia un homenatge a la figura i l'obra de Chema Cardeña. Després l'obra es va veure al Principal de València i en l'actualitat realitza una gira per tota Espanya.

Susan y el diablo, ens mostra una entrevista a Susan Atkins, membre de la banda criminal de Charles Manson, coneguda com La Família, condemnada a cadena perpètua per l'assassinat de set persones, entre elles l'estrella de cine Sharon Tate.

El seu autor Chema Cardeña, que també és director del muntatge, explica que l'obra tracta d'interrogar sobre si la situació que viu Susan Atkins que, víctima d'un càncer terminal desitja morir fóra de la presó, és una qüestió de justícia o venjança. La història se situa en 2008, quan el periodista Paul Walkins (Manuel Valls) acudeix a la presó de La Frontera, en Los Ángeles, per a entrevistar Susan Atkins (María José Goyanes) qui, després de catorze temptatives de aconseguir la llibertat condicional, tracta de convéncer una vegada més al tribunal per a què se la concedeixen.

Durant l'entrevista, Atkins recorda el seu "terrible passat", parla de la seua redempció i descobreix un gran secret que lligarà la seua vida a la del periodista per sempre. Este espectacle, segons Cardeña, es pregunta si l'Estat deu cedir davant asumptes com la compassió o l'empatia cap als condemnats , si la redempció d'un crim deu considerar les circumstàncies, o si la societat pot barrejar els sentiments i les normes.

Noticias relacionadas

next