Mostra d'Arts Escèniques

Xarop teatre tria Castelló per a l'estrena de l'obra de titelles 'Les tres porquetes'

11/10/2019 - 

CASTELLÓ. La cinquena edició de la Mostra d'Arts Escèniques arriba a Castelló els dies 11, 12 i 13 d'octubre per tal d'omplir els carrers de la ciutat amb espectacles de música i teatre. La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló ha programat més d’una trentena d'espectacles, des de divendres fins al diumenge pels carrers i les places de Castelló.

La Mostra començarà aquesta vesprada a les 18.30 hores a la plaça Sète del Grau amb l'obra Les tres porquetes. La representació suposarà l'estrena nacional de la peça del grup teatral Xarop, que ha triat la ciutat Castelló per al llançament de la seua creació amb titelles.

L'oferta d'espectacles es traslladarà seguidament a la plaça de la Peixateria amb Loretta's, amb un concert de rock 'garage' alternatiu programat per a les 19.00 hores. A les 19.30 i a les 20.30 hores, el Refugi antiaeri acollirà Ombres una obra de la companyia Cent i la mare per a la qual és necessària reserva prèvia. A la mateixa hora a la plaça Hort dels Corders, el grup La Carreta Teatral protagonitzarà l'obra L'encanteri del drac, destinat a tots els públics.

"Aquest any comptem amb una gran qualitat i quantitat d'artistes, molts d'ells amb un renom internacional com és Marlango, qui presentaran el seu últim disc a la nostra ciutat. A més, aquesta edició compta amb un ampli ventall d’actuacions per què des dels més majors fins als més menuts, puguen gaudir d'aquesta edició de la Mostra d'Arts Escèniques de Castelló" ha expressat Ruiz.

A més a més, el centre de la ciutat ballarà amb les actuacions del Pentàgon Musical, on a partir de les 19.00 hores, Ana Zomeño, LeClerc, Marta Margaix i Ed Tulipa aproparan la seua música al públic castellonenc.

El plat fort de l'oferta musical de dissabte serà l'actuació de Marlango,qui presentaran el seu nou disc 'Technicolor' a la plaça Major a partir de les 20.30 hores. A més, durant tota la jornada del dissabte es podrà gaudir d'actuacions musicals dintre de l'itinerari del Pentàgon Musical a partir de les 12.30 hores, com Ed Tulipa, Ana Zomeño o LeClerc, i de les obres teatrals repartides arreu dels escenaris situats en diferents punts de la ciutat.

En el camp teatral, la representació estel•lar de dissabte de la V Mostra d'Arts Escèniques de Castelló estarà a carrec de La Manuela Producciones, companyia creadora de Prometeo el Grande. L'obra ha estat coproduïda pel Festival de Teatre Clàssic de Mèrida i combina cercavila i batucada en una representació espectacular que "hipnotizarà el públic de Castelló", com expliquen des del departament de Cultura.

Cal recordar que aquest festival és una iniciativa de la Regidoria de Cultura en la qual col•laboren amb la productora musical Metrònom i amb l'Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País Valencià (AVETID).

Noticias relacionadas

next