concert al menador

Aisha Burns presenta 'Argonauta' acompanyada pel músic castellonenc Jorge Pastor 

11/03/2019 - 

CASTELLÓ. El Menador espai cultural acull aquest dimarts 12 de març una nova sessió del cicle 'Encontres musicals' amb Aisha Burns, coneguda per formar part de la banda nord-americana Balmorhea, qui presenta el seu segon àlbum Argonauta en un concert col·laboratiu amb el viola castellonenc Jorge Pastor. L’activitat organitzada per l’UJI i Born! Music s’iniciarà a les 19.30 hores amb entrada lliure fins a completar aforament.

Violinista, guitarrista i compositora, és natural de San Antonio (Texas) i ha crescut musicalment en el si d’un dels grups més emocionants dels Estats Units, Balmorhea. Amb ells s’ha desenvolupat com a artista; ha explorat els seus dots vocals, quasi sense voler, d’amagat... També les seues col·laboracions amb músics de la talla de Thor Harris o Adam Torres han contribuït perquè el camí de la nord-americana s’enriquira.

Després del seu debut en solitari el 2013, publica nou disc, Argonauta, compost després de la mort de sa mare. "La seua veu greu sona pròxima, a estones com la Nico més fosca a estones com el Thom Yorke més devastat. Les cançons del disc t’acullen, són refugi on resguardar-se de les adversitats, on curar les ferides i trobar un nou sentit a la vida", avancen des de l'organització.


Noticias relacionadas

next