85 places obertes

Almassora organitza tallers de teatre per millorar l'autoestima de les dones 

14/01/2019 - 

CASTELLÓ. La regidora d'Igualtat d'Almassora, Susanna Nicolau, ha presentat els tallers de teatre i expressió sensorial que el seu departament proposa per a aquest primer semestre de l'any. Amb una oferta de 85 places, aquestes activitats serviran per a contribuir al fet que “les i els participants guanyen seguretat, treballen en grup i es relacionen amb altres veïnes i veïns”, aspectes fonamentals segons Nicolau per a “millorar l'autoestima i la independència”.

L'edil ha recordat que l'experiència d'anys anteriors ha sigut "molt positiva" i la "gran demanda" registrada ha portat al consistori a ampliar les places disponibles i a estendre les activitats fins a tres centres socials. Per part seua, l'agent municipal d'Igualtat, Ana Gracia, ha recordat que “no es requereix cap experiència prèvia per a participar en els tallers de teatre, ja que l'objectiu és utilitzar tècniques d'aquesta especialitat per a divertir-se i desenvolupar habilitats socials”.

Així doncs, les sessions de teatre començaran el pròxim 31 de gener en el centre social Sant Felip i es realitzaran cada dijous d'11.00 a 12.30 hores. Les classes són gratuïtes i per a assistir és necessari inscriure's prèviament en el SIAC, un tràmit que es pot realitzar fins al 22 de gener.

A aquesta activitat, cal sumar els tallers Expressant amb els cinc sentits, els quals s'impartiran als centres socials de Sant Felip, Corell i Fàtima a partir de principis de febrer. Al primer, Igualtat obrirà dos grups per a respondre a totes les peticions rebudes en l'edició anterior i les classes seran els dilluns al matí. Als centres de Corell i Fàtima les classes es realitzaran els dijous a la vesprada i per a inscriure's és necessari dirigir-se també al SIAC abans del 21 de febrer.

Es beneficiaran també d’aquesta iniciativa les assistents a les classes de l'Escola Permanent d'Adults, després que la Regidoria d'Igualtat haja atés la petició de l'equip docent per a fomentar el treball personal fora de l’aula. D'aquesta manera una trentena de dones assistiran a les quatre sessions amb les quals l'Ajuntament d'Almassora col·labora amb aquests grups d'alfabetització i d’educació bàsica, uns tallers dels quals ja han gaudit durant el primer trimestre del curs.


Noticias relacionadas

next