X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

estudiants de l'uji

"Amb tu, amb mi, amb condó": aquests són els cartells premiats pel Dia de la Lluita contra la Sida

29/11/2018 - 

CASTELLÓ. La Universitat Jaume I ha lliurat els premis dels cartells guanyadors del XVII concurs del Dia Mundial de la Lluita contra el VIH 2018 que es poden veure fins aquest divendres 30 de novembre en una exposició ubicada al vestíbul de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.

El primer premi ha sigut per al cartell Amb tu, amb mi, amb condó realitzat per Denisa Ana Maria Sarac i Inés Acinas, mentre que el segon premi ha sigut per a Patricia del Pilar Rosillo, Alba Yagüe i Oscar Sanchís pel seu treball Sida, amb una sola gota hi ha prou. També s’ha atorgat una menció especial per a la proposta de Daniella Moreno, Natalia Salamanca i Jhoan Sebastián, No saps qui van ser els seus anteriors. El concurs, convocat per l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de l’UJI, pretén fomentar la creativitat entre l'alumnat de l’UJI i prevenir la sida entre la joventut.

D’altra banda, al llarg del dijous s’han instal·lat taules informatives als quatre centres i a la Biblioteca i el programa Solidaritat i cooperació a l’UJI de Vox UJI Ràdio ha estat dedicat a l’1 de desembre, Dia Mundial de la Lluita contra el VIH. Les activitats han sigut organitzades per l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat; l’Oficina de Prevenció i Gestió Mediambiental; la Unitat d’Investigació sobre Sexualitat i Sida (Unisexsida) i Salusex i UJI Hàbitat Saludable.


 

Noticias relacionadas

next